Фенове на ЦСКА след среща с Ганчев: край на разговорите със спонсора на "ЦСКА 1948"

Иван Велчев-Кюстендилеца присъства и на двете срещи заедно с още няколко запалянковци на ЦСКА

© LAP.BG

Иван Велчев-Кюстендилеца присъства и на двете срещи заедно с още няколко запалянковци на ЦСКА

Привържениците на ЦСКА, които преди ден се срещнаха с един от основателите и основен спонсор на „ЦСКА 1948“ Цветомир Найденов, днес бяха на среща с Гриша Ганчев. След нея един от лидерите на агитката на червените Иван Велчев-Кюстендилеца обяви, че разговорите с Найденов приключват.

Той определи „ЦСКА 1948“ като клуб, създаден единствено да пречи на ЦСКА. „Вече всичко е загубено и ще се изправим срещу тях може би още в първия кръг на първенството. Разбрали сме се да играем с тях на „Българска армия“, по никакъв повод няма да се съгласим да играем с тях на „Васил Левски“.

По думите му запалянковците ще искат среща с министър-председателя Бойко Борисов за обсъждане на темата за стадион „Българска армия“.

„Обединение (с „ЦСКА 1948″) не е коментирано, то не е възможно по никакъв начин. Нашата идея е да се затрие отборът с числата и той (Найденов) да бъде поканен като спонсор. Това е въпрос на договорка между двете страни – между Найденов и Ганчев. Виждаме от днешните изяви на г-н Найденов, че това се оказва, че е невъзможно. Отчитаме тази среща (с Найденов) като грешка“, каза Велчев.

„Според мен този отбор („ЦСКА 1948″) не се дирижира директно от него, а някъде по-отгоре. Така че той и да има желание да направи нещо с нас, може да е получил сутринта рано обаждане и му е забранено.“

„Няма да е лошо г-н Борисов да приеме нашите фенове, както прие тези на „Левски“. Имаме какво да си кажем с него, искаме да си кажем болките. Ние също имаме нужда от помощ специално за стадиона“, заяви Велчев.

Очаквайте подробности!Коментар на новината чрез Facebook