Среща в "Левски" завърши с "много сериозни поводи за оптимизъм"

Среща в Левски завърши с много сериозни поводи за оптимизъм

© LAP.BG

Поредна среща между ръководството на „Левски“ в лицето на изпълнителния директор Павел Колев, кандидата за получаване на акциите на клуба Константин Папазов и привърженици завърши с „много сериозни поводи за оптимизъм“. Остава неизвестността около получаването на мажоритарния пакет акции, зад който стои бизнесменът Васил Божков.

Папазов не говори пред медиите след събитието. В интервю за „Марица“ баскетболният треньор посочи, че в изказванията си преди ден е бил „малко по-емоционален“, защото искал да успокои левскарската общност.

В неделя той заяви, че е говорил с Божков и очаква да получи акциите на клуба. „Няма нищо ново от вчера, сигурно е въпрос на логистика – тази вечер, утре. Не съм говорил отново с Васил Божков“, каза Папазов пред „Марица“. Той уточни, че се надява да бъде спазена уговорката, но добави „нека не избързваме“.

На въпрос дали е говорил с хора, които да помагат на „Левски“, ако се смени собствеността, отвърна: „Да, но не искам да оповестявам нищо предварително. Имам гаранции, но все пак не искам да изглеждам после като жертва на „Скрита камера“. Нека се случи, ще го оповестим.“

На срещата на „Георги Аспарухов“ присъстваха представители на водещите фенски организации – тръст „Синя България“, Националния клуб на привържениците (НКП), „Ултрас Левски“ и „Сини сърца“, като там беше и бившият вицепремиер Евгени Бакърджиев, който е част от „Сини сърца“.

Представители на фенските организации заявиха, че няма да обсъждат темата за смяната на собствеността, тъй като няма нова информация. „Не знаем кога ще пристигнат (акциите), пратени ли са, не са ли пратени. В крайна сметка важното е какво ще реши човекът, който ги дава. Ние зависим от неговата воля“, каза председателят на тръста „Синя България“ Даниел Стрезов.

„Поводи за оптимизъм винаги има и след днешната среща конкретно има много сериозни поводи за оптимизъм. И те са, че се подготвя събитие за рождения ден на клуба (на 24 май), на което ще направим всичко възможно да се съберат приходи. Това са основните неща, които сме коментирали, плюс възстановяване на дарителската кампания“, каза председателят на НКП Степан Хиндлиян, който добави, че е оптимист, че „Левски“ има бъдеще.

„Поводите за оптимизъм са, че ни очаква обединение за 24 май“, добави Стрезов.

Бившият вицепремиер Евгени Бакърджиев също беше на срещата.

© LAP.BG

Бившият вицепремиер Евгени Бакърджиев също беше на срещата.Коментар на новината чрез Facebook