Павел Върба поиска още един нов играч в "Лудогорец"

Павел Върба поиска още един нов играч в Лудогорец

© LAP.BG

Треньорът на „Лудогорец“ Павел Върба се нуждае от още един футболист преди подновяването на шампионата и мачовете с „Интер“ в Лига Европа. Според чешкия специалист има възможност тима от Разград да вземе нов играч, но може да се справи и с наличните.

„Търсим човек за още един пост и ще е добре да успеем да го привлечем. Но и да не стане, ще се справим с наличните играчи“, коментира Върба при завръщането на отбора след подготвителен лагер в Турция.

Дотук българският шампион привлече само един нов футболист – халфът Каули Оливейра. Бразилецът беше купен от елитния германски „Падерборн“.

„Вярвам че сме готови за официалните срещи след толкова изиграни мачове и най-вече заради показаното в двубоя със „Слован“. Не обичам да оценявам индивидуално играчите, а колективните действия“.

Върба описа решението да поеме „Лудогорец“ като добър ход и си пожела титла с „Лудогорец“, както и успех в мачовете с „Интер“.

„Всички виждаме какъв изключителен отбор е „Интер“, но във футбола се случват изненади и ще се радвам ние да я направим. Италианският отбор е големият фаворит, но надеждата я има“, добави Върба.Коментар на новината чрез Facebook