Мисията на "Левски", която завърши с "10 898 преподадени урока по любов"

Мисията на Левски, която завърши с 10 898 преподадени урока по любов

© LAP.BG

Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако искате да следите лесно какво друго си струва да знаете, четете новата рубрика „Новини без коронавирус“..

„Левски“ изпълни целта си да разпродаде стадиона за мача с „Лудогорец“. Сините обявиха, че са продали близо 11 хиляди билета.

Двубоят от първенството трябваше да се изиграе в събота пред празни трибуни, но впоследствие всички мачове бяха спрени за месец след извънредното положение заради коронавируса.

В седмицата преди двубоя от клуба пуснаха в продажба виртуален билет с колекционерска стойност. Инициативата беше продължение на дарителската кампания, при която феновете помагат за издръжката на „Левски“. За месец привържениците на сините са донесли на клуба близо 1.5 милиона лева.

„10 898 преподадени урока по любов! 10 898 доказателства за това колко е силна левскарската общност и колко много може, когато е обединена! На бройката от 10 898 билета слагаме и финал на продажбата на билети за мача с „Лудогорец“, пише във „Фейсбук“ страницата на сините.

От клуба призоваха феновете да пазят своите билети, които ще влязат в сила при евентуално решение срещата да бъде проведена с публика.

„Левски“ минава през тежък момент, в който бъдещето му е застрашено заради загубата на основния си източник на финансиране след проблемите около генералния спонсор „Национална лотария“ и повдигнатите обвинения срещу собственика Георги Попов и бизнесмена Васил Божков, който на практика стои зад собствеността на клуба.Коментар на новината чрез Facebook