Мениджърът на Кубрат Пулев: Той ще нокаутира Антъни Джошуа

Мениджърът на Кубрат Пулев: Той ще нокаутира Антъни Джошуа

© Reuters

Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа. Това смята президентът на компанията „Топ ранк“ Боб Аръм, която представлява българския боксьор.

В момента щабовете на Пулев и Джошуа преговарят за мястото и условията за мача за световната титла. Очаква се до десет дни да бъде постигнат договор и двубоят да бъде насрочен.

Аръм, цитиран от worldboxingnews.net, стигна по-далеч, като заговори за мач за излъчване на абсолютен световен шампион между Пулев и друг свой клиент – Тайсън Фюри. Според мениджъра такъв двубой би бил възможен по-късно през 2020 г.

Фюри ще се изправи срещу Дионтей Уалдър на 22 февруари в опит да му отнеме пояса на Световния боксов съвет (WBC). Титлите на останалите боксови организации се държат от Джошуа.

Кубрат Пулев е официален претендент на Международната федерация по бокс (IBF) и се подготвя за мач с англичанина. Българинът стига до трета възможност да се бие за световната тила.

„Смятам, че съм се развил отлично, щом съм на това ниво да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, тоест най-стръмното и най-трудното, което всъщност може и да се окаже най-лесното“, каза Пулев в интервю за „Дневник“ преди месец.

Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 г. Пулев имаше организиран мач с Джошуа, но се оттегли заради контузия.

виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече
виж повече


Коментар на новината чрез Facebook