"Левски" дава време и спокойствие на Хубчев в очакване на резултати

Левски дава време и спокойствие на Хубчев в очакване на резултати

© LAP.BG

Левски“ отрече смяната на треньора Петър Хубчев да е била обсъждана. Ръководството на клуба посочи, че дава време и спокойствие на специалиста.

„Левски“ не успя да спечели нито един от последните си четири мача. В тях записа три равенства с „Локомотив“ в Пловдив (0:0), ЦСКА (0:0), „Черно море“ във Варна (2:2) и домакинска загуба с 1:2 от „Славия“.

По-рано в сряда изпълнителният директор Павел Колев приветства голямата подкрепа на привържениците, но заяви, че би било по-добре, ако и отборът допринася с резултати. В четвъртък „Левски“ приема „Лудогорец“ в четвъртфинал за купата.

„В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите, поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си“, заявиха от „Левски“.

Ръководството декларира своята „пълна, категорична и безрезервна подкрепа“ към Хубчев и екипа му и „вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и Купата на България“. „Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи“, допълват сините.Коментар на новината чрез Facebook