Гимнастичката Александра Солдатова отрече да е правила опит за самоубийство

Гимнастичката Александра Солдатова отрече да е правила опит за самоубийство

© LAP.BG

Носителката на четири златни медала от световни първенства в художествената гимнастика Александра Солдатова отрече да е правила опит за самоубийство. Рускинята каза, че подобни твърдения са неверни.

По-рано медии в родината ѝ съобщиха, че е приета в болница в Москва с прорезни рани на лявата ръка, като съмненията са, че е направила опит за самоубийство. Информациите сочат още, че 21-годишната състезателка е диагностицирана с булимия.

„Нека всички престанат да се тревожат за мен. В пресата пишат някакви ужасни неща за мен – била съм си прерязала вените. Информациите в медиите не са истина. Иска ми се или да се смея, или да плача. Всичко с мен е наред. Вчера готвих и се порязах“, заяви Солдатова.

„Случват се такива неща, ножовете са остри, а аз съм гимнастичка и не стоя толкова често в кухнята. Затова реших преди тренировка да отида до болницата, за да прегледат раната, да я обработят професионално, да не се лекувам сама. Предупредих треньорката си, че ще закъснея. Жива и здрава съм“, добави гимнастичката.

Тя посочи, че ще присъства на Гран при на Москва и че ще участва в гала концерта.Коментар на новината чрез Facebook