Венцислав Стефанов отново заговори за "тенденциозно съдийство"

Венцислав Стефанов отново заговори за тенденциозно съдийство

© LAP.BG

Президентът на „Славия“ Венцислав Стефанов призова съдийските права на Драгомир Драганов да бъдат спрени заради грешките му при успеха на белите с 2:1 срещу „Ботев“ (Пловдив). Стефанов допълни, че реферът заслужава сурово наказание и ще настоява да бъде изваден от наряди за международни мачове.

Недоволството на президента на „Славия“ е свързано с положение в 14-ата минута, когато Ивайло Димитров стигна пръв до топката и впоследствие беше съборен от вратаря на „Ботев“ Янко Георгиев на границата на наказателното поле. Съдията прецени, че играча трябва да продължи.

„Такива като този и някои други съдии трябва да бъдат спрени от съдийството. Те решават съдбата и дали да ограбят труда на хората. Съгласен съм, грешки може да има, но когато те се повтарят и потретват, се вижда, че е тенденциозно“, каза Стефанов след мача.

Президентът на „Славия“ допълни: „Спомняте си мача с „Левски“ и видяхте какви простотии направи тогава. Или има нещо срещу отбора, или съвестта му не е съвсем чиста“.

Стефанов често коментира работата на съдиите, като преди година беше глобен с 10 хиляди лева за обидни и заплашителни думи спрямо главния съдия Станислав Тодоров. Тогава президентът на „Славия“ заяви, че има директива „Левски“ да бъде шампион и че сините ще получават съдийска помощ.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич е в разговор със съдията

© LAP.BG

Треньорът на „Славия“ Златомир Загорчич е в разговор със съдиятаКоментар на новината чрез Facebook