Edna.bg става на 8! Играй и и можеш да спечелиш награда!

На 8-ми март Edna.bg празнува своя 8-ми рожден ден! Цели 8 години ние растем заедно с нашите читатели, вдъхновяваме се от тях и от всичко, което ни заобикаля в нашия толкова красив, шарен и непредвидим женски свят.

Edna.bg е полезна, практична, модерна, интересува се от астрология, козметика и диети, вярва в истинската любов и ежедневно търси вдъхновение в красотата на света.

Ето защо, в навечерието на 8-мия ни рожден ден, искаме да те предизвикаме да ни разкажеш за 8-те прекрасни жени, които те вдъхновяват. За онези дами, които са имали силата да променят живота ти, да те усмихнат, когато ти се плаче и да ти вдъхнат нужната увереност! Виж повече за играта ТУК.

Ако се включиш в играта ни, можеш да си сред 8-те късметлийки, които ще получат един от 8 комплекта, съдържащи тайната на дългите и красиви мигли, а именно серум за мигли Bonilash и спирала Mascara Med, благодарение на които не просто ще вдъхновяваш, а ще блестиш!

Bonilash

Ето какво трябва да направиш, за да участваш:

Ние от Edna.bg вярваме, че зад всяка успяла жена стои… самата тя и още няколко дами, които са я вдъхновили! Напиши ни кои са 8-те жени (известни или не), които са повлияли най-много на живота ти и са ти дали онази искрица вдъхновение, която е запалила пламък у теб.

Напиши ни кратък разказ или списък с 8-те жени, които те вдъхновяват ежедневно и ни сподели защо. Изпрати ни текста си на edna@netinfo.bg и добави твоите имена и телефон.

Можеш да спечелиш един от 8 на брой комплекта, които съдържат серум за мигли Bonilash и спирала Mascara Med.

Към играта

жена пролет цветя уют

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 9 март (понеделник) и обявени чрез статия, тук, в сайта, както и във Фейсбук страницата на Edna.bg.

Нямаме търпение да ни изпратиш своя списък с вдъхновяващи жени! Очакваме те и ти пожелаваме успех, късмет и ВДЪХНОВЕНИЕ!

<!–->

<!–

–>

С подкрепата на Bonilash

Коментари

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.Коментар на новината чрез Facebook