6 идеи как да се развихрите в поза "Ездачката"

Поза „Ездачката“ е, когато жената възседне мъжа отгоре по време на секс и поеме контрола.Тъй като повечето жени се нуждаят от клиторна стимулация, за да свършат, язденето по време на секс е идеалната поза за докосване на клитора по време на проникване. Мъжът лежи по гръб и целият контрол е в ръцете (и краката) на партньорката, пише Sexwell. Това е една от най-добре познатите пози след мисионерската и кучешката, и дори се препоръчва за бременни жени. Тази поза е много подходящ избор е и ако мъжът се е изморил или се оплаква, че върши цялата работа

„Ездачката“ има няколко различни вариации. Освен стандартната, можете да опитате „обърната ездачка“ (когато сте с гръб към партньора) или „азиатска ездачка“ (когато сте с лице към партньора, но с коленете нагоре). Разбира се, можете да развихрите въображението си и да направите своя собствена вариация.

Как да направите тази поза още по-приятна?

1. Добавете лубрикант

Като всички други пози, не бързайте да го вкарвате веднага. За „Ездачката“ е нужна много влага, която можете да постигнете с поза 69 или с лубрикант.

2. Започнете на тъмно

Всяка жена знае, че тази поза изисква доста самочувствие – правите секс лице в лице и сте много свързани с партньора си в този момент. Когато „яздите“ за пръв път или го правите много рядко, може да ви мине мисълта, че изглеждате странно за мъжа от този ъгъл (това е само във вашата глава, но все пак), така че не се притеснявайте да го направите на тъмно. Щом свикнете веднъж, самочувствието ще си дойде само и ще даде път на удоволствието.

3. Търкайте се, подскачайте, движете се

В тази поза могат да се правят много движения от страна на жената. Разбира се, едно от най-стандартните е да се подскача нагоре-надолу. Търкането напред-назад обаче също е доста приятно – особено за клитора. Можете да се търкате и с кръгови движения, използвайки бедрата си, но това изисква малко повече издръжливост. Да държиш целия контрол бързо може да ви измори – ако се случи това, нека партньорът ви отмени малко, като започне да се движи под вас.

4. За танго са нужни двама

Можете абсолютно сама да свършите и двама ви, но по някое време партньорът ви така ще се възбуди, че почти сигурно ще пожелае да действа. За да се движите и двамата, ще ви е нужна малко координация и ритъм. Също имайте предвид, че ако членът омекне малко, тази поза може да го нарани, ако скачате нагоре-надолу и той се измъкне навън. Никоя жена не иска репутацията на членотрошачка, така че бъдете внимателни.

5. Играйте си със себе си

В поза „Ездачката“ е много удобно жената да се докосва, където и както пожелае – клитора, гърдите, с пръсти или с играчка. Така много по-лесно можете да достигнете до комбиниран оргазъм, докато партньорът е проникнал във вас.

6. Умората е нещо нормално

Дори йогите и порно актрисите имат нужда от почивка след „Ездачката“. Тази поза натоварва бедрата доста, а понякога и ръцете, ако сте се навели напред, така че си дайте време, почивайте си и не бързайте да ставате след като приключите.Коментар на новината чрез Facebook