5 причини, поради които мъжете обичат женския оргазъм

Мъжете са най-щастливи в леглото, когато партньорката им също показва, че се радва със всичките си сетива. Вижте 5-те причини, поради които, те се радват на женското удоволствие.

Перфектно завършена мисия

Мъжете искат да се състезават и да имат чувството, че са свършили добра работа – на работа, във футболна игра с приятели и особено в леглото. Тъй като сексът не гарантира кулминация за жената, вашият оргазъм е обективно доказателство, че той е добър в леглото, пише trafficnews.bg.

Война от удоволствия

Женският оргазъм е придружен от мускулни крампи, огъване на гърба, ухапване на устните и зачервяване на различни части на тялото. Всичко това са сцени, които го вълнуват и допълнително увеличават сексуалното му удоволствие. С други думи: вашият оргазъм подхранва неговият оргазъм.

Звуците го вълнуват

Въздишките ви са като обикновена система за съблазняване, която го насочва къде да ви целува, кои зони да докосва и кои зони да избягва. Въздишка на удовлетворението от резултата ще ускори пътуването му до оргазъм. Няма да има нищо против да бъде чут от съседите си.

Оргазмът ви сближава и ви прави по-щастливи

След менопаузата мозъкът се потапя в окситоцин – вещество, повишаващо настроението, което ни прави щастливи и емоционално свързани. Мъжът също така знае, че сексуалното удоволствие идва само, ако сте щастливи и доволни.

Имате суперсили

Рядко се случва жените да успеят да постигнат множество оргазми, но все пак това е възможност, запазена само за жени. Да, затова мъжете ревнуват, но и се изумяват от физическите ви способности. Вашето тяло е тайна, която искат да проучат подробно. Нека.Коментар на новината чрез Facebook