11 ефективни начина да добавите поне десетилетие към живота си

Кой не иска да живее вечно? Кой не иска да добави поне още година или две към живота си, за да се наслади на още прекрасни сутрини с любими хора и аромата на току-що сварено кафе?

Живеем във време, което автоматично скъсява годините ни поради стреса и забързаното половинчато съществуване, което се случва преди осъзнаването на духа и ума. 

жена на средна възраст развод

Добрата новина е, че учените продължават да правят невероятни открития, свързани с ДНК системата, и по този начин имаме възможността да разберем как можем да удължим живота си. 


Имаш мазни корени и сухи краища? Спасението е тук!
Edna препоръчва


Ние направихме една доста интересна селекция от всичко, което може да прибави към сегашния ни живот от 2 до 10 години още чудесни изживявания и разходки сред природата. 

Ето как да живеем 100 години, научно доказано: 

1. Яжте домашно приготвена храна – спрете да се храните с бърза храна, сладки неща и уж безобидни закуски. Моля, ви, зареждайте тялото си само с най-доброто гориво. Ако следвате това правило, ще добавите 10 години към живота си. 

2. Пийте зелен чай вместо кафе – В чая се съдържа също кофеин, както в любимата ни кафява напитка, придружен от много антиоксиданти и минерали. Ако следвате това правило, ще поддържате сърцето и мозъка си силни и в отлична форма. 

3. Повече риба, по-малко месо – Според учените, колкото повече изключвате месото от менюто си, толкова по-малък е шансът да се образуват ракови клетки в тялото ви. Рибата и морската храна са богати на аминокиселини, които намаляват риска от Алцхаймер. Ако следвате това правило, ще добавите към живота си още 2,5 години. 

Прочетете останалите 8 ефективни начина да добавите поне десетилетие към живота си в нашата галерия ТУК. 

Към галерията  

Автор: Росица Костадинова

възрастна двойка любов щастие баба

 

 Коментар на новината чрез Facebook