10 думи, които източват нашата положителна енергия

Имали ли сте дни, в които се чувствате невероятно демотивирани? 

Случвало ли ви се е да влизате от една лоша ситуация в друга без видима причина? 

Понякога Вселената „отнема“ положителната ни енергия и способността ни за решаване на проблеми, защото самите ние не сме настроени правилно към света около нас. 

Всеки един човек изразява своите емоции чрез силата на словото, затова е важно да осъзнаем влиянието на думите, които изричаме.

Днес искаме да ви запознаем с 10-те думи, които източват положителната ви енергия на мига. Имайте предвид, че някои от тях можете да замените със синоними, а други – просто премахнете от речника си. 

1-та дума: Не. Това е главният враг на щастието. Научете се да изразявате  своите мисли така,  че да не използвате тази дума твърде често. В идеалния случай, разбира се, никога няма да ви се наложи да я казвате, но това е абсолютно невъзможно. Опитайте се да  сведете до минимум използването на думата “не”. Това е най-важното отрицание, което най-силно унищожава вашето положително биополе.

2-та дума: Мразя. Омразата е най-страшното зло, което може да се роди във вътрешния свят на човека. За него няма оправдания. Не бива да се произнася при никакви обстоятелства, дори и на шега. Можете и с други думи за изразявате възмущението си.

Вижте кои са останалите 8 думи, които трябва да избягвате, за да привлечете късмета в живота си, в нашата галерия ТУК.

Не пропускайте нашия нов раздел ОФЕРТИ, в която ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

жена усмивка цветя природа щастие спокойствие

Още полезни статии, които да прочетете:

<!–->Коментар на новината чрез Facebook