Холивудските звезди с най-секси гласове

Въпреки че Оскарите вече са раздадени и има доста време до следващите, темата за Холивуд е винаги актуална, но този път ще щрихираме един малко подценяван аспект на звездите там – гласовете им.

Да си добър актьор е комбинация от много качества и гласът определено е сред важните – това със сигурност го знаят звезди от ранга на Скарлет Йохансон, Робърт Дауни Джуниър, Шарлиз Терон, Морган Фрийман, Антонио Бандерас, Мишел Пфайфър… Всички те са с характерни гласове, които могат да бъдат да бъдат разпознати дори и без да виждаме лицата им. Достатъчно е да си спомним Робърт Дауни Джуниър като Шерлок Холмс или дори като Д-р Дулитъл, който сам по себе си не е кой знае колко секси, но гласът на актьора му придава и този бонус!

А какво да кажем за вечния „Зоро“ – Антонио Бандерас, който на всичкото отгоре има и неустоим испански акцент, придаващ на гласа му особен сексуален заряд…мммм…. Също толкова отличаващ се е и гласът на Матю Макконъхи с неговия южняшки привкус. Почитателите на по-плътните мъжки гласове пък сигурно обожават гениалния Морган Фрийман не само заради изключителните роли, но и заради начина, по който гласът му изразява всяка емоция във филмите му.

Скарлет Йохансон

Няма да забравим и дамите – там претендентките за секси глас са много, но Шарлийз Терон, Скарлет Йохансон и особено Мишел Пфайфър (представихте ли веднага си я като Жената-котка? Да, и ние) могат спокойно да грабнат по една първа награда за най-атрактивен и въздействащ глас, ако някой изобщо направи такава класация.

И все пак, дори и холивудските звезди са хора, и няма как да не се зачудим какво ли правят, когато… си изгубят гласа? За съжаление, няма как да ги питаме, а и нищо чудно да не могат да ни отговорят, ако ги хванем точно в момент, в който ги е повалила настинка или просто са прекалили с пеенето на някой звезден купон.

За всички останали обаче, които сега четат и усещат, че техният секси глас в този момент ги напуска – не се паникьосвайте! Дори и да не изкарвате парите си с гласа си и той да не е решаващ фактор за това дали ще вземете Оскар или не, ясно е, че всеки човек иска да може да говори и да се чувства нормално целогодишно.

Понякога обаче се случва обаче да поизгубим способността си да произвеждаме звук – дали заради болест или просто защото сме се раздали в караоке бара предната вечер. Ако загубата на глас е съпроводена и с болка, тогава първата задача е да осигурим комфорт на устната кухина и гърлото, а това става лесно и ефективно с пастилите Исла Медик Хидро+.

Vedra International

Те съдържат специална тройна формула с хиалуронова киселина, която помага на гласа да запази младежкия си звук и сила. Пастилите са изключително подходящи за хора, които използват често и по много гласа си – учители, певци, артисти, обучители и т.н. Исла Медик Хидро+ е подходящ избор и при проблеми с гърлото вследствие на настинка или ако прекарвате твърде дълго време в помещения (или градове), в които въздухът е сух.

Съставът на Исла Медик Хидро+ залага на легендарния исландския лишей, богат на полизахариди, които образуват плътен защитен филм върху лигавицата и подпомагат нейното възстановяване.

Към него е прибавен и хидрогел комплекс, който лигавицата истински обича, тъй като хиалуроновата киселина интензивно я овлажнява, а Optaflow® технологията в пастилите допълнително стимулира отделянето на слюнка.

Пастилите не съдържат захар, лактоза и глутен. Могат да бъдат ползвани от вегани, възрастни и деца над 6 години.

Така че, ако ви предстои да се снимате във филм с потенциал за награда, но гласът нещо ви подвежда, или просто ви е тръшнала настинка и проблемите с гърлото ви тормозят – веднага посягайте към Исла Медик Хидро+. 

Не гарантираме, че ще вземете Оскар, но че ще си върнете гласа – това е сигурно!

<!–->

<!–

–>

Създадено за Исла Медик Хидро

Коментари

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.Коментар на новината чрез Facebook