"Фуут фетиш" или как да му доставите удоволствие с крака

Хората са открили толкова много и разнообразни начини да си доставят сексуално удоволствие, че би могло да се посвети цял нов уебсайт на подробното им описание. Днес обаче ще поговорим за един фетишизъм, който е сравнително малко разпространен и е свързан с краката.

Наричан от любителите на чуждиците „фуут фетиш“, фетишизмът към крака е познат като сексуален интерес към формата и размера на ходилото и пръстите, наличието или липсата на обувки, чорапи и всякакви бижута и накити по краката, както и (до някаква, неизвестна засега степен) изпитването на сексуална възбуда посредством собствените крака.

Доста хора са защитно настроени към анусите си. Но има и такива, които са особено срамежливи, стане ли дума за стъпалата им, пише mila.bg. Не всеки обича да смучат палците на краката му, пък било то и силно еротично.

Така че преди да се насочите на юг от кръста, попитайте партньора си дали е съгласен да доставяте удоволствие на стъпалата му. Разбира се, хигиената е важна, освен ако не сте особени фетишисти на тема миризма и обичате сексът ви да бъде съпроводен от „възбуждащо“ зловоние. Ако партньорът ви е уклончив за споделянето на краката си с вашата уста, дайте му възможност да мине през банята, преди да се опитате да го въвлечете в света на фут фетиша.

Никой няма да ви сметне за канибал, ако решите да „изядете“ палците му. Изберете масажно масло, което не е вредно за вътрешна консумация (зехтинът ще свърши работа) и масажирайте краката на любимия, а после му оближете пръстите с кеф. Не забравяйте, че за мъжете е особено сластно, ако партньорката им не ги изпуска от очи. В случая това има допълнително значение, тъй като от физиономиите, които прави, ще разберете дали случайно не го гъделичкате. Нещо, което със сигурност би развалило сексуалното ви настроение. Стимулирането на палците на краката се доближава доста до същото упражнение с уста, случващо се върху пениса му.

Започнете бавно, дразнете го, не го засмуквайте просто. Използвайте езика си, проследявайки извивката на цялото стъпало, арката от горната му страна, пространството между всички останали пръсти. Не бързайте, наслаждавайте се на удоволствието, което доставяте. Това че вие доставяте наслада, не означава, че трябва да забравяте за собственото си доволство.

Спомнете си за всички предимства на позата 69 и вкарайте лек нюанс различие в нея. Вие с палец в уста, той във вашата женственост. И като говорим за крака, кой е казал, че само вашата уста и неговите палци трябва да са в центъра на вниманието. Вкарайте в употреба собствените си стъпала – галете с тях дупето му и стимулирайте члена му.Коментар на новината чрез Facebook