Тодор Батков свали 8 кг. за два месеца

Бившият собственик на футболен клуб Левски Тодор Батков е отслабнал забележително. Адвокатът винаги е бил едър мъжага, но сега е неузнаваем. Батков изненада присъстващите по време на 106-ия рожден ден на клуба преди няколко дни. Босът изуми с вталена визия, а от огромния му корем е останало само бледо подобие. Той моментално получи поздравления за промяната във фигурата си. Батков сам призна, че се е подложил на много строга хранителна диета, предава flagman.bg.

„Свалих цели осем килограма за два месеца“, похвали се адвокатът. Той си е поставил за цел да свали още поне десетина килограма, най-вече в областта на корема. Засега Батков пази в тайна чудодейната диета, с която е постигнал промяната. Той си поговори с бъдещия нов собственик на „сините“ Наско Сираков, както и с председателя на българската организация „Малки европейци“ Георги Софкин. Направи впечатление още, че емблематичният мустак на Батков, както и косата му, са силно побелели. Дали от нерви по любимия син отбор или други грижи, не е ясно.

Адвокатът започна да качва рязко килограми преди повече от десетина години. През 2013 година Батков се оплака, че теглото му е стигнало 118 килограма. Основна причина за това било нездравословното хранене.

Тодор Батков свали 8 кг. за два месецаКоментар на новината чрез Facebook