Тези сувенири носят болести и нещастие

Всеки път, връщайки се от пътуване, ние носим куп сувенири със себе си, може да бъде от обикновени магнити до колоритни вещи от далечното минало и различни култури. Астролозите и езотериците са сигурни, че не всичко, донесено от почивката, може да повлияе положително на вас и вашия дом. Ето пет неща, които могат да ви донесат нещастие и болести.

Препарирани животни

Тези сувенири носят болести и нещастие

Препарираните животни носят отрицателната енергия на смъртта, така че могат да отворят портал за извънземни същества и полтергайсти, които да се заселят във вашата къща. Ако подобни неща вече се случват в дома ви, препоръчваме да ги изхвърлите веднага.

Шамански амулети и ритуални предмети

Във всяка страна можете да срещнете красива легенда, свързана с магия и много туристи решават да закупят някакъв талисман, уж за късмет, но действието от него може да бъде точно обратното.

Също така не трябва да преминавате през всякакъв вид ритуали и обреди в екскурзионната програма, в най-добрия случай можете да попаднете в лапите на шарлатани, а в най-лошия случай да донесете бедствие върху себе си. Носенето на магически неща от пътуването също не си струва. Най-малкото не знаете историята на тяхното създаване и какви сили са им присъщи.

Фигури на слонове

Тези сувенири носят болести и нещастие

Такъв сувенир носи загуби в къщата.

Музикални инструменти

Тези неща много добре поглъщат мислите и чувствата на бившия им собственик и те, уви, не винаги ще бъдат добри, така че не трябва да ги купувате по време на екскурзия, а след това да съхранявате използвани музикални инструменти. Ако наистина искате да купите нещо подобно, тогава се погрижете да се уверите, че инструментът просто направен наскоро и никой не го е използвал.

Огледала

Тези сувенири носят болести и нещастие

Антични предмети, особено с огледални повърхности, могат да бъдат опасни за здравето. Често след придобиването на такова малко нещо, собственикът започва да боледува, въпреки че преди това е имал отлично здраве. Старите картини могат да поемат отрицателното и след това да го предадат на новия собственик. След придобиването им може да забележите неуспехи и спорове в семейството.Коментар на новината чрез Facebook