Тези зодии разбиват сърцата на любимите си с лекота

Много често най-близките са тези, които ни нараняват най-силно и ни причиняват най-голяма емоционална болка.

Най-често хората страдат заради партньора си. Някои хора причиняват болка на любимите си несъзнателно, но други го правят умишлено. Вторите се опитват да извадят половинката си от равновесие и да разбият сърцето ѝ нарочно. Причините за тези техни действия могат да са безброй, но според астролозите има една основна причина -просто им е заложено от Звездите.

Вижте кои са зодиите, които най-често причиняват емоционална болка на любимите си хора:

Лъв

Тези зодии разбиват сърцата на любимите си с лекота

Представителите на този зодиакален знак понякога са толкова цинични и самовлюбени, че отношенията с тях се превръщат в истинско мъчение.

Лъвовете са свикнали с факта, че всички ги обичат и уважават, което ги кара да изискват от околните огромно внимание. И когато партньорът им започне да се грижи по-малко за тях, Лъвовете превръщат живота му в истински ад.

Голяма част от хората не отдават голямо внимание на тази им черта. Защото знаят, че в любовен план настроението на представителите на тази зодия е доста променливо. И ако сега крещят и изливат целия си гняв върху любимия, след известно време ще осъзнаят грешката си и ще се извинят.

За съжаление, не всеки разбира, че жестокостта и цинизмът на този знак непрекъснато се увеличава. Променливото му настроение понякога нанася толкова тежка морална травма, че любимият му дълго време не може да се възстанови след случилото се.

Стрелец

Тези зодии разбиват сърцата на любимите си с лекота

Представителите на зодия Стрелец не винаги разбират колко много нараняват другите с обидните си думи.

Също така понякога те се държат доста безотговорно. Дават много обещания, преструват се на надеждни и отговорни личности, а не могат да отговорят дори за собствените си действия.

Такава безотговорност често плаши хората, но има и такива, които започват да ги съжаляват и се опитват да ги променят към по-добро. Всичките им опити обаче са напразни, а с времето отношенията само се влошават.

Постепенно с поведението си те започват да тормозят партньора си, а след поредния скандал отново започват да драматизират и да молят за помощ. Но търпението на любимия им в един критичен момент просто свършва и Стрелците остават сами.

След преживяния шок от сериозната връзка с човек от зодия Стрелец, дълго време ще събирате разбитото си на парчета сърце. И много ще се замислите, преди да се впуснете в нова връзка.

Козирог

Тези зодии разбиват сърцата на любимите си с лекота

Сериозни и противоречиви, Козирозите са твърде придирчиви към избора на бъдещ партньор. Те дълго се срещат с него и едва след това решават да заживеят заедно. Семейната рутина обаче бързо ги разочарова и те започват да обвиняват партньора си за всичко.

Козирозите не са в състояние да разбират хората и да им прощават, не знаят как да проявяват съчувствие. Тяхната твърдост и безразличие разбива сърцата на много хора.

Козирозите рядко признават своите несъвършенства, но за сметка на това обожават да критикуват негативните черти на другите.

Много рядко ще решат, че трябва да се променят. Затова продължават да правят грешки във връзките си и да разбиват сърцата на хората, които ги обичат.Коментар на новината чрез Facebook