Тамара Глоба: Пълен обрат за тези зодии през март!

Като един типично женски месец март се определя като изключително непостоянен и променлив. Но звездите отдавна са начертали съдбата за зодиите за тези дни. Астроложката Тамара Глоба сподели, че животът на три конкретни зодии ще се промени тотално през март.

Всичко при тях ще се обърна на 180°! Но спокойно – цялата промяна ще е за добро, за много добро!

„Трудните времена ще отминат с идването на пролетта при тези три знака на зодиака ще настъпят добри времена. Промяната обаче ще изисква от тях да поработят върху себе си или поне да се опитат да се покажат в друга светлина“, казва астроложката Тамара Глоба.

Дева, Скорпион и Стрелец трябва да отделят време в натоварения си график за емоционални разговори, да се възстановят от трудна надпревара и в крайна сметка да разкрият своя творчески потенциал.

„Почувствайте се свободни хора, не забравяйте за собственото си развитие, променете обичайния си начин на живот – и бъдете готови за нови познанства и късмет“, съветва астроложката.

Тамара Глоба прогнозира, че през март Девата не само може да намери изгубения мир в живота си, но и да изгради чудесни отношения с добър човек. Промяната вече чука в живота ви, просто трябва да отворите вратата за нея. Не се страхувайте – тя ще ви донесе само положителни неща във всички области на живота, както и радост в любовните отношения, казва Глоба.

Скорпионите пък не бива както обикновено да тичат преди вятъра, а да си дадат малко почивка. „Все пак не забравяйте да демонстрирате най-добрите си качества без ограничение и фалшива скромност. И когато дойде успехът, не забравяйте да наблюдавате здравето си, както и какво се случва в семейството ви и с близките“, казва Тамара Глоба.

Стрелецът ще забрави за сивото ежедневие и отново ще започне да вижда истинските цветове на света, който го заобикаля. „Има голяма вероятност през март да поискате да започнете живота си от нулата. Ако по пътя възникнат препятствия, не се тревожете – те могат лесно да бъдат преодолени“, категорична е астроложката.

„Март определено ще бъде късметлийски за Стрелците. Ще имате добро настроение, прилив на положителни емоции и решителност да се отвътре и справите с проблемите. Съдбата ви дава шанс, който не е за изпускане. И бъдете спокойни – и финансите ви ще се подобрят“ обещава Тамара Глоба.Коментар на новината чрез Facebook