"Соник: Филмът"

Соник: Филмът - синият таралеж, който ще спаси света

© „Форум Филм България“

Познатият от поредиците видеоигри на японската компания SEGA син таралеж Соник оживява като главен герой във филм. Той има свръхестествени способности, а една от тях е, че може да тича невероятно бързо.

Той е шумен, дързък и неконтролируем, което му пречи да остане незабелязан, след като попада на планетата Земя. Заради тези качества привлича вниманието на цяло правителство, което се опитва да го хване. Начело на тази мисия е злият доктор Роботник, който също иска да се добере до свръхестествените способности на синия таралеж, за да стане господар на света. Соник обаче намира свой нов най-добър приятел – доброто ченге Том Уачовски, с когото заедно ще се опълчат срещу плановете на злия доктор.

„Соник: Филмът“ е продукция на продуцентската компания „Парамаунт пикчърс“, чиято световна премиера ще бъде на 14 февруари тази година. На същата дата ще бъде представен и в България, като зрителите ще могат да избират между дублирана версия и такава със субтитри на български език.

Режисьор на филма е американецът Джеф Фоулър, а в актьорския състав е спечелилият две награди „Златен глобус“ Джим Кери. Той ще влезе в ролята на злия д-р Роботник.

Бен Шварц е актьорът, който озвучава синия таралеж, а неговият най-добър приятел ще изиграе Джеймс Марсдън.

Но преди и след влизането на синия таралеж в кината имате още един шанс за среща, от която да спечелите – участвайте в специалната игра на Соник тук и може да се сдобиете със страхотни награди.

Как да участвате може да прочетете тук, а правилата и условията на играта може да видите тук.Коментар на новината чрез Facebook