Секс диета или диета със секс

„Диетата е секс и ябълки. Ако не стане, спираш ябълките“. Това не е виц, а самата истина. Със секс се отслабва и по-важното – поддържа се форма. Диета със секс за хубава фигура и добро настроение.

По принцип диетите се свързват с глад и лишения, а не с удоволствие. Но диетата със секс е различна. При нея се наслаждавате на възможно най-приятния комплекс упражнения, докато извличате ползи за фигурата си. И не само това. Голямото количество отделени ендорфини подобряват състоянието на кожата и косата. Прибавете към здравословните ползи и укрепване на имунната система, предпазване от сърдечносъдови заболявания и успокояване на нервната система. В резултат на тази диета ще станете по-слаби, по-красиви, по-здрави и по-щастливи, пише rozali.com.

Разбира се, в основата на секс диетата е редовният секс. Редовен в случая означава поне 3-5 пъти през седмицата и поне по веднъж през почивните дни. Е, няма да минете без някои промени в хранителното си меню, но те в никакъв случай не са изтощителни. По-скоро са общи съвети за по-добър сексуален живот и оттам за по-добра форма.

– Хранете се в спокойна и уютна атмосфера.

– Дъвчете бавно и облизвайте устните си след всяка хапка.

– Намалете порциите! Пълен стомах – непълноценен секс.

– Изключете хляба и тестените изделия от менюто си. Всичко останало консумирайте умерено.

– Наблягайте на афродизиаци като яйца, мед, смокини, черен шоколад, червено вино, ягоди, банан, чесън, стриди и т.н.

Дотук с хранителната част. Не забравяйте, че освен приятно изживяване, сексът е и физическа дейност. Колкото по-активни сте в изпълнението на секс упражненията, толкова по-бързо ще свалите излишните килограми. Поемайте инициативата и практикувайте секс пози, в които вие сте активната страна. Докато поклащате ритмично тялото си, напрягайте всички възможни мускулни групи. Така не само ще отслабнете, но и ще подобрите сексуалния си живот.Коментар на новината чрез Facebook