Разголена дама скочи върху колата на неверния си любим и… (СНИМКИ)

Разгневена жена, по къси шорти се е опитала да разбие с крака колата на неверния си приятел скчайки върху капакам разкаьзва британският таблоид Daily Mail.

Случката е била заснета на видео от случаем очевидец, който по-късно качил кадрите онлайн. Публикацията много бързо плъзна из социалните мрежи, предизвиквайки всевъзможни реакции от страна на потребителите.

Зрелището е станало в американския град Бъфало, щата Ню Йорк. Побеснялата девойка решила да отмъсти на прелюбодееца като изпотроши колата му.

На кадрите се вижда как младата жена, облечена с яке, но с голи крака, се хвърля върху автомобила в движение и се качва отгоре.

Действията ѝ предизвикват шокираните възгласи на свидетели, но тя невъзмутимо продължава да блъска и крещи по водача на превозното средство.

След това изтрополява по покрива на колата и продължава да скача по багажника , опитвайки се да го повреди с ботушите си.

В последните секунди на записа полуголата отмъстителка скача на пътя и си тръгва, ругаейки силно.Коментар на новината чрез Facebook