Пълен секс профил според зодията ви

photo of Пълен секс профил според зодията ви

Овен

Отдавна не се робува на схващането, че сексът и разговорите за него се отнасят само за по-младите хора със стегнати тела и непознаващи …

Секс профилът на зодия Овен е, че те са огнени, темпераментни и неудържими. Те не се боят да експериментират. Те ще кажат на партньора си именно това, което искат, без заобиколки. Те обичат да запалват огъня преди да избухнат като фойерверк, но обичат също и ласкателствата. Проблемът при тях е, че могат да се наситят и да се отегчат много бързо. Те имат нужда от партньор, който постоянно внася нови и вълнуващи елементи в интимния им живот. За да запазите пламъка им жив – използвайте сексуални „роли“ и играчки.
Хората с този зодиакален знак могат да се оглеждат за зодия Риби, тъй като те са изпълнени с еротизъм, и изобретателни партньори според зодия Водолей.

Телец
Профилът на хората със зодия Телец показва страстна природа, за която физическото общуване е много важно. Те обичат да действат „по същество“, тъй като отклоненията, фантазиите, възгласите и експериментите не ги привличат. Когато са възбудени, те все пак могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика. За тях са важни дълбочината на чувствата и силата на връзката – те не са авантюристи, но биха се справили блестящо с еротичния масаж с благовонни масла. Те обичат да докосват, да прегръщат, да се грижат.
5-те най-ревниви зодии сред жените

Преди да се задоми всеки мъж мечтае да бъде с някоя от жените в следващата класация:
1. Секси и недосегаемата
Тази жена рядко се събу…

Родените в зодия Телец не се разбират с Близнаци, но със Скорпион ще имат идеална връзка. Тези, които са Козирог, са неизтощими и също ще доставят радост на Телеца.
Близнаци
За да плените някого от зодия Близнаци, са ви необходими хитрост, ловкост и интелект. Така не само ще го привлечете, а и ще му дадете онзи риск и онова необикновено приключение, за което мечтае. Те са готови да опитат всичко, което е забавно, възбуждащо или извън правилата. Те са готови да опитат всякакви пози на всяко място в стаята. Когато са възбудени, те са готови да избухнат от вдъхновение.
Те нямат нищо против разнообразните сексуални партньори. Най-подходящ партньор за тях е зодия Стрелец, тъй като те също търсят и се надяват на разнообразие. Настройването с някой от зодия Водолей също може да се получи. Козирогът е ненаситен и Близнаците ще трябва да вложат цялата си енергия и находчивост за да го заситят. Зодия Дева също може да подхвърли интригуващи идеи на някой от зодия Близнаци.
ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

За това какво да се прави преди секс, има написани хиляди книги с всякакви съвети как да възбудите сексуалния си апетит, как да предраз…


Actualno.comПредишна

СледващаКоментар на новината чрез Facebook