Обраха Коцето на плажа (ВИДЕО)

С настъпването на най-топлите дни през годината, родните знаменитости отпрашиха към морските курорти, за да се насладят на летните си отпуски. Но ваканцията на поп фолк изпълнителя Константин се оказа не съвсем идилична, пише вестник „Телеграф“.

43-годишният певец реши да сподели с феновете си неприятната случка, в която е станал жертва на ужасна кражба. Историята за наглия крадец Коцето сподели във видео, което публикува на официалната си Facebook страница. Но, опитвайки се да бъде максимално описателен, допусна груба грешка, която не остана незабелязана от част от многобройните му почитатели.

„Искам да съобщя за един проблем. Днес някой изключително нагло , безцеремонно ми е откраднал книгата „Тютюн“ на Димитър Талев. Ще разровя всички сепарета, чадъри, шезлонги и ще видя кой ми е гепил книгата. Каква наглост“, жали се във видеото, снимано на плажа, Коцето.

Всъщност автор на романа е Димитър Димов. Димитър Талев е написал „Железният светилник“. Меломаните обаче, заподозряха, че изпълнителят се опитва да ги подведе или да провери кой е внимавал в час и кой не. А може би грешката с имената на двама от най-известните ни писатели всъщност разкрива капацитета от знания на Константин.

В момента изпълнителят е на почивка в Гърция, в компанията на своето семейство – Надя и двете им деца – Мариана и Александър. В звездната трупа е още братът на колегата му Борис Дали – Велислав, който от години работи съвместно с бившия изпълнител на „Пайнер“Коментар на новината чрез Facebook