Няколко любими фрази за още по-горещ секс

Всеизвестен факт е, че жените обичат да говорят повече от мъжете. Последните нерядко се напрягат от тази логорея, но крайно време е да прозрат, че за жената вербалната комуникация е ключът към емоционалната интимност. Мъжете си набавят емоционалната комуникация посредством секса, но жените първо се нуждаят от емоционална комуникация извън леглото, за да се стигне и до него.

Думите са огромно оръжие и това, което казвате на любимия, може да отприщи неговата увереност, да го дари с невиждана възбуда и да направи секса шеметно преживяване и за двама ви, пише „Флагман“. Ето кои думи са приятели на секса:

Преди секса

“Обичам страстта, с която ме целуваш!”

Важно е и за двата пола да знаят, че другият обича да ги целува. Когато правите комплимент за неговите умения с устата, не казвайте обаче, че той е най-добрият целувач сред всичките ви мъже досега. Това няма да помогне на интимността ви.

“Чувствам се щастлива с теб!”

Ако покажете на мъжа до вас колко е важен и какво прави за вашето доволство и радост, то със сигурност с това ще постелете една добра основа за интимните ви плътски преживявания.

По време на секса

“Обичам твоя…”

Изберете си най-любимата част от тялото му и я обсипете със суперлативи. Това най-малкото ще даде на партньора ви самочувствието, че не си мислите за инструктора по йога, докато се търкаляте между чаршафите.

“Обичам миризмата ти!”

Няма значение колко сме интимни с един човек, понякога имаме своите притеснения, свързани с вкуса и аромата ни. Разнесете опасенията му със замах, споделяйки колко се наслаждавате на мъжкото му ухание.

“Толкова си секси в тази поза!”

И мъжете, и жените имат навика да се наслаждават в детайли на тялото на партньора си по време на секс. Дори и да намирате коремчето му за малко по-отпуснато, никога не е излишно да изразите задоволството си от това, което виждат очите ви.

След секса

“Много ми хареса, когато…”

Тези думи не са просто някакъв комплимент, с който да пълните пространството, а информация, която ще послужи за повторното ви удоволствие следващия път. Ако партньорът ви знае какво харесвате и какво ви е накарало да се гърчите от кеф, то съвсем скоро отново ще си получите заслуженото.

“Благодаря!”

Винаги благодарете, когато стигнете до оргазъм. Това е усилие и на двете тела и прави чудеса за повторната успеваемост на кулминацията, която ще се случи след малко. Оргазмът е един от най-ценните дарове, които жената може да получи от един мъж, затова не се свенете, а благодарете без задръжки.Коментар на новината чрез Facebook