Най-елитният сексклуб в света затваря врати

В опит да се овладее епидемията от коронавирус се препоръчва хората да практикуват социално дистанциране и да стоят извън претъпкани обществени пространства, а секс клубовете по света приемат това предложение присърце, като отменят партитата си. Секс партитата, където телесните течности се обменят свободно, са точно обратното на социалното дистанциране. Така че планираните купони в Ню Йорк, Бевърли Хилс и Европа се отлагат като предпазна мярка, тъй като коронавирусът продължава да се разпространява по целия свят.

Заради пандемията и най-елитният сексклуб в света SNCTM затваря врати. SNCTM е клуб за богатите и известните. Членската му вноска е 60 000 паунда годишно и е достъпен само за 20 души по света. Той включва достъп до всички клубни помещения и партита, достъп до експерти по БДСМ и сребърно колие с висулка-лъв.

Мартенското парти в Лос Анджелис е отменено заради опасността от разпространение на вируса. Предстоящият априлски маскарад също е под въпрос и може да бъде отменен.Коментар на новината чрез Facebook