Мъртвият син на Жорж Башур се върнал в дома на Емилия

Поп фолк певицата Емилия вярва, че Феди – мъртвият син на Жорж Башур – се е върнал в дома ѝ.

Историята разказа самата тя в сутрешния блок на Нова ТВ и сподели, че това е знак от съдбата.

Емилия разказва как със съпруга ѝ Жорж Башур купили кучета за децата. Малко по-късно, разглеждайки паспортите на домашните любимци, се вцепенили от изненада. Кученцата били родени на една и съща дата с Феди, синът на Жорж Башур, който загина в автомобилна катастрофа през май 2018 г.

„Значи Феди се е върнал у дома”, споделила Камелия, когато научила историята. Тя е сред близките приятелки на Емилия в бранша и сред малкото, които доскоро знаеха тази твърде лична история. Идеята за домашни любимци се коментирала отдавна в семейството на Емилия. Дъщеря ѝ Мира и синът ѝ Иван, които са от връзката ѝ с бизнесмена Коко Динев, и София – наследницата на Жорж Башур от предишния му брак, дълго време искали кучета. Жорж и Емилия все отлагали да изпълнят желанията им, тъй като са доста заети, а домашните любимци изискват много грижи. Един ден, без въобще да са го коментирали, Жорж внезапно заявил, че трябва да отидат да изберат кучета. Певицата вярва, че това не е случайно, а понякога получаваме знак свише какво и кога да направим.

Отиде си едно прекрасно,възпитано,добро и с огромно сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото си семейство,от приятелите си,от учителите си,от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прекрасно дете,което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си,но Господ реши друго…Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата,които се изписаха по медиите и нещата,които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг,който предизвика тази тежка катастрофа….В Библията пише:”Не пречете на децата да дойдат при мен,защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича,те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува,но показва пътя,по който трябва да продължим…Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент,трудно е да продължиш в такъв момент,но трябва да го направиш заради всички останали,които обичаш и които те обичат – дължиш им го…и ние ще продължим…Федка,почивай в мир – ние ще продължим живота си,но не без теб… Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!

A post common by E M we L we A (@emilia.online) on May 27, 2018 during 3:26pm PDT

Започнали да звънят по телефоните. Иван имал конкретно желание, искал джак ръсел, а момичетата – просто малки и сладки кученца. Емилия и Жорж отишли в столичен зоомагазин и веднага избрали кой Джак Ръсел да вземат. Имало още две кучета от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол. Били братче и сестриче. Емилия и Жорж избрали женското куче, но след минути променили решението си. „Гледаше ме все едно казваше: „Вземи и мен!”, споделя певицата за тъжния поглед на мъжкото кученце. Казала на Жорж, че не може да тръгне без него. Бизнесменът опитал да се противопостави, защото с три кучета вече ще се видят в приключение. В крайна сметка Емилия надделяла. Прибрали се вкъщи с кученцата.

След първоначалната еуфория, която споделили с децата, Емилия и Жорж се заели да разглеждат паспортите, за да проверят кога са следващите ваксини на кучетата. И тогава видели, че двете от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол са родени на същата дата, на която и покойния Феди. Изненадата била голяма. Приели го за знак. Блондинката споделила с колежката си Камелия, която изтъкнала, че все пак Феди по някакъв начин се е прибрал вкъщи. В това вярват и Емилия и Жорж Башур, пише в. „Уикенд“.

❤️

A post common by E M we L we A (@emilia.online) on Nov 20, 2019 during 10:37am PSTКоментар на новината чрез Facebook