Млади лесбийки обявиха, че са сгодени и изчезнаха безследно (СНИМКИ)

Двойка момичета от Северна Каролина, които се сгодили съвсем наскоро, е изчезнала преди повече от три седмици при обстоятелства, които полицията счита за „подозрителни“. Както е съобщила полицията на пресконференция, 27-годишната Стефани Майорг и 25-годишната Пейдж Ескалера за последно са били видени на 15 април в Уилмингтън, щата Северна Каролина, предава Daily Mail.

Според думите на капитан Томас Тилман, тяхна съквартирантка е подала сигнал за изчезването на момичетата, три дни след като е видяла Майорг и Ескалера за последен път. Тилман е казал, че на кадри от видеонаблюдението се вижда, че двойката излиза от апартамента си в Уилмингтън и подкарва сив Dodge Dart от 2013 г. с номера на Южна Каролина. Той нарича изчезването на момичетата „подозрително“ заради неразкрита информация, получена от полицията.

Млади лесбийки обявиха, че са сгодени и изчезнаха безследно (СНИМКИ)

„Много често се случва на хора от тази възрастова група да са спонтанни, но те са оставили цялото си имущество в своя дом“, казал е капитан Тилман. По време на първото претърсване в къщата, разследващите не са открили доказателства за престъпление. Телефонът на едно от момичетата е зарязан в общия им апартамент, а дни преди изчезването тя се е опитвала да продаде различни вещи по Facebook. Друго странно обстоятелство, че 25-годишната Пейдж е блокирала много от приятелите си в социалната мрежа преди да изчезне с годеницата си.

Следователите са разговаряли с приятели и членове на семействата на двете изчезнали момичета, „в опит да съберат информация за това къде са можели да отидат“. Освен това полицаите са потърсили помощ от други местни и федерални правоохранителни органи. Полицията е използвала самолети, за да се опита да открие изчезналото превозно средство. Полицейското управление на Уилмингтън моли всеки, който има информация за изчезналите жени, да се свърже с тях.

Млади лесбийки обявиха, че са сгодени и изчезнаха безследно (СНИМКИ)Коментар на новината чрез Facebook