Миската Радинела Чушева се отдаде на приключение (СНИМКИ)

След близо два месеца на изолация на всички ни се иска вече да се разходим свободно по морския брег, да се потопим във водата и да се наслаждаваме на живота и времето.

Вече имаме тази възможност, защото част от мерките срещу пандемията отпаднаха, специално тези за пътуване с цел туризъм из страната. Не трябва обаче да забравяме, че е важно да спазваме всички други мерки – дистанцията, добра лична хигиена и носене на маски на закрити обществени места (магазини, градски транспорт, обществени институции и т.н.).

Една родна красавица вече се възползва от хубавото време.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ THE BEST PLACE EVER! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post common by My Beautiful World (@radinela.ch) on May 17, 2020 during 5:14am PDT

Радинела Чушева се отдаде на малко морско приключение. „Мис България“ 2019 г., сподели в официалната си страница в Instagram нови снимки, които предизвикаха любопитството на последователите ѝ.

Радинела е решила да избяга от шума и напрежението на големия град, отивайки край родното море.

A post common by My Beautiful World (@radinela.ch) on May 17, 2020 during 7:02am PDT

Новите снимки всъщност са направени в градините на величествен замък, който се намира в село Равадиново. Селото стана голяма атракция в последните години, благодарение на въпросния замък.

Той е изграден от 20 хил. тона камък-мраморизиран варовик.

За разходката си Радинела е заложила на свежа и младежка визия. Тя е избрала къса бяла рокля на червени череши в сърцевидна форма. Завършвайки визията си, тя се е спряла на широко червено сако с кожа на ревера, черна дамска чанта и сандали на висока платформа.

A post common by My Beautiful World (@radinela.ch) on May 17, 2020 during 5:16am PDTКоментар на новината чрез Facebook