Мария Силвестър прикотква младото си гадже с…

43-годишната тв водеща Мария Силвестър издържа младото си гадже и поема всички разходи по почивките им.

Според източници на таблоида „Галерия“ няма истина в слуховете, че 26-годишният Михаил Пенев е наследил крупна сума от баща си и разполага с много пари. Напротив, момчето било голо като пушка, без работа и разчитало на Мария дори за джобните си, твърдят запознати.

Последната им екзотична почивка бе в Тайланд, а инициатор била водещата на „Бригада Нов дом”. Преди това двамата ходиха в Париж и Испания, отново на разноските на Мария.

Михаил е републикански шампион по бокс, състезава се в чужбина, където живее повече от 10 години. Негови близки го описват като добър и образован, много възпитан. Профилът му в социалните мрежи обаче говори друго. Псувни, неприличен език и снимки на полуголи жени са само част от виртуалното му „Аз“.

Тези подробности очевидно не притесняват Мария Силвестър, която изглежда силно влюбена. „Моят живот“ пък я нарича татуираният мачо. Двамата са заедно от близо година и водещата не крие, че се чувства щастлива с него. 17-те години разлика не са проблем за нея, а към момента – и за него. Мария вече го е запознала с 10-годишния си син и малкият Давид приемал гаджето ѝ.Коментар на новината чрез Facebook