Лятото след COVID-19

Какво лято ни очаква след трудните месеци, белязани от COVID-19? Защо 2020-та година е изключително важна и различна от останалите досега? За 6-те вместо 4 затъмнения през годината, за факта, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни и за още много интересни неща разказва астрологът Ива Радулова от АстроСтая в новото видео на life_stories!

Според нея годината е изключително важна и различна от останалите поради съвпада на Плутон, Юпитер и Сатурн, което се случва веднъж на 38 години! Другите събития, които ще изпълнят със съдържание съществуването ни и ще ни направят по-устремени, са наличието на 6 вместо на 4 затъмнения през годината, както и фактът, че всички планети тази година ще бъдат ретроградни.

image2_16x9.png
На фокус

От май до септември: Ретроградни Венера, Юпитер и Сатурн – познатите правила се променят

Юни и юли са месеците на затъмненията и тук следва да бъдем изключително внимателни в планирането на това как да продължи годината ни. Затъмненията са период на въвеждане на нова енергия, на вълнение и стимулиране. Те фиксират проблемите и проектите обикновено се довеждат до някакъв край, подреждат се приоритетите, успяваме да видим с точност какво е важно и как да променим живота си.

Прочетете в галерията ни пълната астрологична прогноза за лятото:


Какво вещаят звездите за лято 2020


Какво вещаят звездите за лято 2020


Какво вещаят звездите за лято 2020


Какво вещаят звездите за лято 2020

ох на мама

Още от Астрология:Коментар на новината чрез Facebook