"Любов и джелато"

Сега, повече от всякога, се нуждаем от книгите. Защото те са убежище, те носят спокойствие, откъсват ни от реалността поне за малко. Те ни спасяват, обогатяват и ни карат да се усмихваме в тежките времена, в които трябва да останем вкъщи, за да бъдем отговорни към самите нас и всички останали.

Ето защо днес ви представяме едно ново заглавие, което със сигурност ще ви грабне и ще поведе на разходка из горещите летни дни в слънчева Флоренция. Една очарователна, пъстра и романтична истори!

***

– Хората идват в Италия по различни причини, но винаги остават заради две неща.

– Кои?

– Любов и джелато.

Лина трябва да прекара лятото в Тоскана, но не е в настроение за прословутия ѝ приказен пейзаж. Тя пристига в слънчева Италия само защото това е предсмъртното желание на нейната майка, която иска дъщеря ѝ да опознае баща си. Но що за баща е онзи, който не е присъствал в живота ѝ през последните шестнайсет години? Всичко, което Лина иска, е да се прибере у дома, в Сиатъл.

Но тогава получава дневника, който майка ѝ си е водила, докато е живяла в Италия. Внезапно момичето открива един вълшебен свят на скрита любов, изкуство и ароматни пекарни. Свят, който вдъхновява Лина да последва стъпките на майка си заедно с очарователния Рен и да разбули дълго пазена тайна.

Тайна, която ще промени всичко, което тя е знаела за майка си, за баща си и дори за самата себе си.

книга

<!–->Коментар на новината чрез Facebook