Любовникът-убиец на Румяна се скатава цели 20 години

Фолк певицата Румяна загина на 30 юли 1999 г. заради калпавото шофиране на своя последен приятел. Но нейните две деца и оцелялото ѝ гадже днес са щастливо задомени и се радват на свои деца, пише таблоидът „Уикенд“.

Преди дъщеря ѝ Марияна, семейно гнездо свил синът на певицата.

Въпреки музикалната си дарба, 33-годишният Илиян не успял да направи кариера, но пък се радва на щастливия си брак и едногодишна щерка.

Любимият на фолк легендата – Любо, който я погуби в адската катастрофа, скоро след като се отърсил от шока, отново намерил голямата любов и се оженил. Той продължавал кариерата си на музикант по заведенията, а в момента се изявявал в кръчми по Черноморието. Любо обаче, категорично отказвал да изпълнява съвместния им хит „Вечната обич“, въпреки молбите на нейните фенове.

На загиналата си приятелка посветил сълзливите балади „Търся те нощем“ и „Най-ценният дар“.

На същата дата, на която Румяна почива, но след 7 години, си отива от този свят и нейната майка. Възрастната жена така и не успява да превъзмогне мъката по нелепо отишлата си дъщеря.

Когато се случи инцидентът с Румяна, двете ѝ деца също бяха в колата. Малкият Илиян тогава бе с опасност за живота, но успя да се пребори.

По-късно бе установено, че катастрофата е само и единствено по вина на Любо. Той обаче, не лежа в затвора и се размина с условна присъда и дори не плати кръвнина на децата ѝ.

Марияна и Илиян са категорични, че биха му простили, стига той някой ден да им поиска прошка. Днес те също са щастливо женени за половинките си и се радват на наследници.

На Любо обаче, му било неудобно да се свърже с тях или да ги погледне в очитеКоментар на новината чрез Facebook