Лора Караджова стана майка за втори път (СНИМКА)

Лора Караджова стана майка на момче. Тя и бебето са добре, но засега повече подробности около щастливото събитие не се издават.

Името на внука на Данчо Караджов е Матео.

Ето го и него,сладкият Матео! 3100 той тежи,и все още лекичко крещи. Айде пийте едно за мен И ни чакайте заедно да хващаме бронзов тен!❤🥳🍼 Специални благодарности д-р Тодоров и екипа на Първа АГ болница „Света София“ и на @futurehealth.bg , най-голямата банка за стволови клетки, единствената наградена от кралицата на Великобритания.

A post common by Lora karadjova (@lora_karadjova) on May 16, 2020 during 3:35am PDT

Синът на певицата се е появил на бял свят вчера сутринта в столичната АГ болница „Света София”. Изпълнителката не е коментирал официално благата вест. „Остават само няколко дни“, беше последното което написа блондинката в личната си страница във Facebook.

Момченцето е плод на любовта на Лора и диджея Марсел Рохас.

Двамата се сгодиха в края на миналата година. Предложението за брак Лора получи тайна за рождения си ден на трети декември, когато Марсел паднал на колене пред нея и поискал ръката ѝ. Двамата живеят заедно вече две години. Това е второто дете на Лора. Блондинката вече има една дъщеря Алиса, която се роди от връзката на певицата с варненеца Валентин Савов.Малката живее с майка си и новата и половинка. Запознати споделят, че Марсел се разбира идеално с детето и го обичал като свое, пише вестник „Телеграф”.

Only a few days left🧡!

A post common by Lora karadjova (@lora_karadjova) on May 12, 2020 during 2:18am PDTКоментар на новината чрез Facebook