Лияна и Анелия си направиха селфита с красивите си дъщери

Две от популярните изпълнителки на българската музикална сцена – Лияна и Анелия си направиха селфитa с дъщерите си Дениз и Ивон. Сега е времето, в което те могат да прекарат повече време заедно и да поговорят на различни теми, за които преди все не е оставало време, предвид множеството участия и натоварен работен график, пише trafficnews.bg.

„Най- Божествената любов.. За , която благодаря всяка секунда на Бог“, пише Лияна към снимката. Анелия, пък предпочете да си спести думите и просто публикува три сърчица.

Най- Божествената любов..💎За , която благодаря всяка секунда на Бог🙏🏼♥️♥️🙏🏼 @deniz_yoz

A post common by Li Yana🕊 (@liyana_original) on Apr 27, 2020 during 6:09am PDT

Впечатление прави, че въпреки разликата в годините, Дениз и Ивон по нищо не отстъпват по външен вид на красивите си майки. След множество спекулации по темата дали имат или нямат хиалурон и други интервенции, момичетата са категорични, че не са прибягвали до подобни намеси и всичко по тях е натурално.

❤️❤️❤️

A post common by Anelia Georgieva (@anelia_official) on Apr 27, 2020 during 12:20pm PDT

Двете момичета са и близки приятелки, а на общите снимки, които публикуват, те определят себе си дори като „сестри”. Доскоро Ивон и Дениз често са забелязвани да обикалят популярните заведения в столицата и изглежда не се интересуват особено от хорското мнение.

17-годишната Дениз е плод на любовта на Лияна с кюрда Махмуд. Времето на социална изолация тя прекарва вкъщи, но и не пропуска да заснеме по някоя и друга фотосесия на терасата, с която да събере лайкове от своите последователи. Наскоро, Дениз взе участие в последния видеоклип на майка си и сподели, че се надява да има и собствена песен в близко бъдеще.

Лияна, пък от своя страна набляга на тренировките и здравословното хранене, за да запази атлетичните си форми. Разбира се, и тя като всички хора понякога има нужда от шоколад, затова си прави т.нар. „мръсни дни“, в които похапва „забранени храни“.

17-годишната Ивон, пък е от връзката на хазартния бос Коко Динев и фолк певицата Анелия. Ивон не е чак толкова активна в социалните мрежи и публикува само отбрани снимки.

Извънредното положение у нас провокира изпълнителите да открият нови занимания. Анелия признава, че публиката и сцената много ѝ липсват, но пък в периода на карантината е започнала да прави неща, за които преди това не само, че не е имала време, но дори не си е и помисляла.

“Този период е много благодатен за мен и семейството ми. Като се замисля, такава голяма почивка не съм имала след раждането на моята прекрасна дъщеря Ивон“, сподели наскоро в свое интервю звездата, като допълни, че се е отдала на различни домакински задължения.

Анелия се радва и на новия си дом, като вече е започнала да създава био градинка в двора си. “Моят дом е моята крепост“, заявява певицата.Коментар на новината чрез Facebook