Кои са най-умните зодиакални знаци?

Всяка зодия си има своите силни и слаби страни. Безспорно е, че всеки има с какво да се похвали, но и нещо, върху което е добре да поработи и подобри.

Астролозите смятат, че няколко зодиакални знака изпъкват с остър ум, любознателност и много точна преценка. Те се открояват като много по-мъдри и интелигентни от останалите.

Звездобройците разкриват кои са тези зодии, които могат да се гордеят със сивото си вещество.

Водолей

Те лесно анализират всякаква информация и могат да работят дори под голямо напрежение. Могат да са безпристрастни в оценката си, а това много им помага в работата.

Близнаци

Тези хора имат лудо въображение и са страхотни анализатори. Това е техният щедър подарък от звездите, смятат астролози. Те съумяват да не се изгубят в измислените си светове, имат много точна преценка и креативно мислене.

Телец

Когато става въпрос за интелект, то най-изобретателният зодиакален знак, който просто няма равен е Телецът. Представителите на този знак са способни да се измъкнат от абсолютно всяка ситуация и да се справят с решението дори на най-трудната задача.

Лъв

Техният интелект граничи с гениалност. За да разберете колко ерудирани са представителите на този знак, се изисква известно време. Освен, че са много любознателни, голяма част от тях преминават през различни житейски трудности, от които съумяват да извадят най-правилните заключения от всяка ситуация, които да приложат за в бъдеще.

Дева

Те са надарени с остър ум още от раждането си. Абсорбират и попиват информацията като гъба. Освен това съумяват да я приложат в най-точния момент и то по най-подходящият възможен начин. Девите умеят да правят много точни прогнози.

Стрелец

Умът и логиката просто вървят ръка за ръка. Те притежават и двете и умеят да прилагат тези си качества умело в ежедневието си. Каквито и задачи да си поставят, те съумяват да ги постигнат. Всеки, които работи с тях, е очарован от способностите им.

Козирог

Изучаването на нови неща е приоритет на представителите на този знак. Понякога тези хора могат буквално да се погребат под учебниците. Любознателни са и имат широк кръг от интереси.Коментар на новината чрез Facebook