Кейт Мидълтън и принц Уилям очароваха с романтична среща в Уелс

След бляскавата им поява на наградите БАФТА в неделя (припомнете си тук), вчера херцогът и херцогинята на Кеймбридж посетиха крайбрежието на Уелс, където проведоха няколко емоционални срещи.

Вижте още снимки в галерията

Първата спирка на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше най-натоварената спасителна станция за спасителни лодки и поговориха с членове на екипа, който осигурява 24-часови спасителна служба.

Кейт Мидълтън принц Уилям

По-късно двойката се отби в салона за сладолед Joe’s Ice Cream. Докато опитваха от ванилов и шоколадов сладолед, херцогът и херцогинята изглеждаха като всички останали влюбени, които споделят романтичен момент.

Денят продължи с инициативата за деца на Кейт „5 големи въпроса“, а по време на посещение в старото си училище „Сейнт Андрюс“ херцогинята се срещна с някои от своите учители, които последно е виждала преди 20 години. „Бих искала да възпитам у децата си това, което научих в „Сейнт Андрюс“, сподели тя.

Кейт Мидълтън принц Уилям

Двойката посети и най-големия стоманодобивен завод във Великобритания „Тата Стийл“. След срещата си с работници, херцогът и херцогинята получиха като подаръци за своите деца три плюшени играчки във формата на дракон, какъвто присъства и в уелското знаме. Денят завърши с тренировка по бокс за младежи.

Вижте още снимки в галерията тук

За посещението си Кейт Мидълтън се появи с червена рокля Zara, съчетана с чантичка Mulberry в същия цвят, черни ботуши и тъмносиньо палто Hobbs. Акцент във визията ѝ беше червеният шал Beulah London с бели и розови сърчица, напълно подходящ за месеца на любовта.

Кейт Мидълтън принц Уилям

<!–->Коментар на новината чрез Facebook