Какво прави Нелина на участията си? (ВИДЕО)

Нелина сподели с феновете си оналйн видео от участие, което показва нагледно на какво е способна гласовитата звезда.

Клипчето е направено по време на първото ѝ участие за тази година на 1 февруари и са събрани в микс почти всички изпълнения на звездата през въпросната вечер. Нелина доказва за пореден път, че прозвището „най-гласовитата“ ѝ пасва перфектно.

Чаровната изпълнителка показва, че нито един жанр не ѝ е чужд и се справя еднакво добре във всеки музикален стил. Въпросното видео с микс от изпълненията ѝ от последното участие е публикувано по настояване на нейни почитатели, които нямат възможност често да се забавляват на нейни изяви.

В началото на годината Нелина си подари заслужена почивка до Малайзия. Певицата зарадва почитателите си с множество снимки от райските кътчета, до които се докосна. А само ден след като в България замина за родния си град Русе, където бе първото ѝ участие за 2020 г. Тепърва има доста планувани изяви из цялата страна.

Нелина е предпочитан изпълнител както за дискотеки, тъй като в репертоара си има изобилие от купонджийски песни, така и за празници на градове, където съчетава в програмата си микс от различни стилове, включително и фолклор. Изпълнителката се радва на много покани и за частни и фирмени партита, където остават доволни от разнообразието, което тя показва на сцената.Коментар на новината чрез Facebook