Какво искат жените при орален секс

Практикуването на орален секс си има своите тънкости, както при мъжете, така и при жените. Вижте какво биха искали жените от партньорите си при извършването на този акт:

1. Вагината не къса езици – няма причина да се страхувате от нея.

Все пак живеем през 2020 г., съответно мъжете нямат абсолютно никакво извинение да се гнусят от оралния секс, ако партньорката им го желае. Всичко всъщност е напълно в реда на нещата, пише trafficnews.bg.

2. Да питате на всеки 30 секунди дали ѝ е хубаво е досадно.

Някои от жените изпадат в медитативно състояние, докато мъжът е долу – но им е много трудно да се наслаждават на случващото се, ако нонстоп получават въпроси: „Ами така?! Така как е?! Готино, а?“.

3. Употребата на цялата уста като прахосмукачка не води до оргазъм.

И това е меко казано. Чувството, което дамите изпитват, описват по следния начин: „Като че вагината бива изсмукана в аеродинамична тръба“. Женската анатомия има много детайлни и деликатни специфики – и ако я третирате като тенис топка, която опитвате да погълнете, няма да постигнете никакъв успех.

4. Фактът, че сексът е „орален“, не е пречка за използване на други органи.

Ако сте въртял език в продължение на десет минути без явен резултат, значи трябва да приложите някаква доза креативност. Използването на пръстите ви са добър старт, хипотетичната играчка (по желание) – също. Вкарайте златните резерви в първия удобен момент.

5. Жените тайно харесват комплименти като: „Много си вкусна!“ и „Много си красива долу!“

Оралният секс понякога се приема като нещо „неловко“, тъй като лицето на единия от партньорите е заровено в интимните части на другия – и подобни реплики могат да стопят ледовете. Имайте предвид, че несигурността на нежния пол по отношение на вагините им е нещо напълно реално, особено с постоянното им желание да миришат на букет от рози. Това обяснява колко важен е комплиментът по отношение на южните им региони.

6. Не се дърпайте в момента, в който тя (евентуално) свърши.

Женските оргазми по принцип не продължават половин секунда – когато достигнат кулминацията, нервните им окончания буквално са подпалени, тъй че всичките ви действия се умножават по един милион. Продължете още минутка (или пет), за да им доставите още по-голямо удоволствие, преди да се отдръпнете.

7. Монотонното близане не е най-възбуждащият начин.

Това не означава, че трябва да променяте траектории и маршрути през цялото време, но със сигурност и не бива да хващате един ритъм и една локация с надеждата, че тя в крайна сметка ще свърши.

8. Ако се дразните, че жената не свършва, просто поискайте съвет.

Повечето жени не биха отказали да ви дадат някакви галантни насоки, тъй като долу има много неща за вършене. Пък това би било от полза и на двамата.

9. Прекаленият натиск не е приятен, дори напротив.

Само клиторът разполага с 8 хиляди нервни окончания (в сравнение с 4 хиляди в пениса). Тоест – оралният секс трябва да бъде прилаган с намален интензитет. Разбира се, че има разлика между всяка жена – но лекият натиск винаги е за предпочитане пред мощното забиване на езика там.Коментар на новината чрез Facebook