Какво да правите с тестисите по време на орален секс?

Повечето жени са напълно наясно какво да правят с мъжкия член по време на орален секс, но вероятно мнозина се чудят какво е най-добре да правят с останалата част от мъжките гениталии. Ето няколко изпитани техники:

ОК – техника

Свържете показалеца и палеца с жеста на ОК, сложете пръстена на скротума му над тестисите и леко издърпайте надолу. Не стискайте и не дърпайте рязко, всички движения трябва да са много меки и нежни, пише trafficnews.bg.

Лижете, дразнете, задръжте

Три съкровени глагола, които определено ще ви кажат как да доставите на мъжа повече удоволствие. Не оставяйте тестисите му без надзор и не се колебайте да превключвате към тях от време на време: смучете леко, галете устните си, сякаш ги целувате, и галете ръката си. Основното нещо е – без зъби.

Малко налягане

Но само малко: на някои момчета им харесва, когато леко ги стискате с върха на пръстите си, дори ако в момента не правите фелацио. И ако правите орален секс, това ще бъде истински бонус за него!

Приятна ласка

Можете да ги оближете, преди да започнете работа. Това донякъде е подобно на това как мъж целува вътрешната повърхност на бедрото ви, преди да премине към кунилингус – приятна и смущаваща предварителна ласка.

Лед и пламък

Не, стискането на кубче лед към тях е неочаквано за човек – това всъщност е лоша идея, той едва ли ще се зарадва на такава изненада. Но топлината и студът наистина могат да бъдат победители. Можете например да държите кубче лед в устата си и след това да целунете скротума му – и да го целувате, докато устата ви отново не се загрее.

Опитайте се да вземете един от тях в устата си

Припомняме ви, без да хапете или агресирате, много внимателно се опитайте да вземете един тестис в устата си и да правите кръгове с език. Основното нещо е да го направите възможно най-деликатно и внимателно.Коментар на новината чрез Facebook