Изплуваха подробности за любовта между принц Хари и самоубилата се водеща

40-годишната водеща Каролайн Флак се самоуби в апартамента си в Лондон. Водещата бе уволнена от риалити шоуто „Love Island“ заради съдебно дело, пише Daily Mail. Тогава са започнали проблемите за Карълайн.

Съпругът на Меган Маркъл напоследък често говори за своите психични проблеми. Той се притеснява и за съпругата си, която е в уязвимо състояние. 35-годишният херцог на Съсекс не е знаел, че психиката на бившата му любовница е толкова разклатена, че да стигне до този ужасяващ край. Водещата на популярното риалити шоу „Островът на любовта“ по британската телевизия е била много разстроена от съдебния процес и последващото уволнение. Карълайн Флак е обвинена за тормоз по време на връзката с бившия си приятел. Заради обвиненията медиите на Острова започнаха кампания, която урони ужасяващо престижа на Карълайн и дори си позволяваха да я наричат с обидни и грозни думи в статиите си. Една такава медия е The Sun. Изданието си навлече огромна доза недоволство заради използваните епитети срещу Карълайн. Много хора смятат, че именно това е подтикнало Флак да посегне на живота си. Към днешна дата обидните статии срещу водещата са свалени, а на тяхно място a Sun е публикувал карета, рекламиращи горещата линия за хора, склонни към самоубийство, забелязаха наблюдателни онлайн потребители.

Каролайн Флак и принц Хари се срещаха през 2009 година. Тогава тя вече беше известна телевизионна звезда, а Хари беше 25-годишен военен. Флак говори за романтичната им връзка, наричайки я „Буря в чаша“. Приятелката ѝ Каролайн Пинкъм бе в компанията на младия принц. Именно тя е запознала тв водещата с принц Хари. „Знам, че Пинкъм е била приятелка на принц Хари. Никога не го бях виждала, затова си помислих, че това е много интересно. И така, аз просто седях там, а той дойде с няколко свои приятели. Прекарахме вечерта заедно в смях и много разговори“, призна телевизионната звезда.

Въпреки петте години разлика във възрастта им, между водещата и представителя на кралското семейство започват романтични отношения. Прекаленото внимание на пресата обаче довело до край на връзката им. „Щом историята излезе наяве, всичко свърши. Трябваше да спрем да се виждаме. Вече не бях Каролайн Флак – телевизионната водеща, а бях Каролайн Флак – гаджето на принц Хари“, оплака се блондинката.

Принц Хари, който сега живее със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи в Канада, не коментира смъртта на бившата си. През последните дни приятелката ѝ Лу Тисдейл, с когото е живеела Флак, се е притеснявала сериозно за нейното психическото състояние. Те прекарали заедно 14 февруари. На следващия ден 36-годишната Лу оставила за кратко приятелката си сама в апартамента им, докато отиде до магазина. Когато се върнала, вратата била заключена. Момичето се обадило на бащата на Каролайн. Той имал ключ от апартамента им. Когато отишъл и отворил вратата, видял безжизненото тяло на дъщеря си на пода.

Каролайн изпаднала в тежка депресия през декември след скандал с гаджето си – 27-годишния модел Люис Бъртън. Тя го ударила с лампа по главата. Младият мъж отказа да съди своята любима, но Кралската прокуратура завела дело за домашно насилие. В следствие на това Флак загубила работата си в рейтинговото шоу. Флак се страхувала, че ще се появи видео по време на съдебния процес, направено от страна на полицията в тази злополучна нощ. Тв звездата била гола и се държала непристойно заради тежкото психическо разстройство от което страдала. „Флак не беше на себе си. Бореше се с тежко психично заболяване и пиеше антидепресанти преди смъртта си“, разкрива нейна приятелка. Инициатор на раздялата с принц Хари била самата Каролайн.Коментар на новината чрез Facebook