Играй и спечели специални награди с "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър"

Играй и спечели специални награди с Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър

© Форум Филм България

Краят на сагата „Междузвездни войни“ е все по-близо с идването на 20 декември, когато е премиерата на последния филм от поредицата – „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“.

Докато той приближава към големите екрани, „Форум Филм България“ и „Дневник“ организират специална „междузвездна“ игра, която ще даде възможност на почитателите на сагата да спечелят една от

десет страхотни междузвездни награди:

– 2 броя тример Remington Graphite G4 Series PG4000;
– 2 броя двойна покана за концерт на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс, който ще се състои на 15 декември в гр. София;
– 1 брой покана за българската галапремиера на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, която ще се състои на 18 декември в гр. София;
– 1 брой оригинална метална бутилка от филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“;
– 1 комплект оригинална раница и ключодържател от филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“;
– 1 комплект оригинална лампа във формата на BB8 и силиконова гривна от филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“;
– 1 комплект оригинална тениска и ключодържател от филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“;
– 1 комплект оригинален суитшърт и силиконова гривна от филма „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“;

Как изглеждат наградите може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран потребител на id.capital.bg, може веднага да се включите в играта, ако не сте – трябва първо да се регистрирате, но това става бързо.

Особеното в този случай е, че печалбите се разпределят чрез жребий в края на всяко ниво и във всяко ниво ще се играе за различни награди.

Единствено отговорилите правилно във всичките три нива ще бъдат включени в отделен жребий за наградата тример Remington Graphite G4 Series PG4000. Той ще бъде изтеглен и оповестен след края на играта на 23 декември.

Първо ниво

е активно от днес до 23:59 ч. на 8 декември. Отговорилите правилно в него ще участват в жребий на 9 декември. В него ще бъдат изтеглени само и единствено две потребителски имена, които да получат по една от общо две двойни покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс , който ще се състои на 15 декември в София.

Второ ниво

ще бъде активирано в първата минута на 9 декември и ще продължи до 23:59 ч. на 15 декември. На 16 декември ще бъда изтеглен жребия сред отговорилите правилно в него. Двама от тях ще получат съответно една двойна покана за българската гала премиера на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“, която ще се състои на 18 декември в София, както и 1 комплект оригинална раница и ключодържател от филма.

Третото ниво

започва съответно на 16 декември и ще продължи до 23:59 ч. на 22 декември. Веднага след това, на 23 декември, ще бъдат изтеглени четирите имена на участниците, които ще получат една метална бутилка от филма, комплект от оригинална лампа във формата на BB8 и силиконова гривна, комплект оригинална тениска и ключодържател и комплект от оригинален суитшърт и силиконова гривна от филма.

Повече за правилата и условията за участие в играта може да прочетете тук.

Дневник“ ви желае успех и междувременно ще следи всички интересни новини около продукцията.



Коментар на новината чрез Facebook