За естествено дълги мигли – оттук, моля!

Бавно, но уверено женската красота се връща към своите корени. Изкуствените подобрения като допълнителни мигли, прекомерно извиване с преса за мигли и неестествения вид отстъпват място на естествената красота на жената във всичките й форми.

За щастие, вече можем да бъдем наистина такива, каквито сме и обществото (разбирайте – другите жени) одобряват тази наша смелост.

Но все пак, познавайки се добре, знаем, че естествената красота има нужда от мъничко помощ. Макар всяка edna от нас да е естествено красива, имаме нужда от мъничко подкрепа, за да разгърнем целия потенциал на красотата, която крием в себе си.

Знаете, хубавата кожа ни отмъщава, ако не я поддържаме с подходящ крем, косата страда, ако не й дадем необходимите подхранващи съставки, тялото е по-изящно, ако правим по 10 хиляди крачки на ден.

мигли

Миглите, като рамката на женския поглед, също имат нужда от специално внимание и грижа. И не, не говорим за това да ги задушаваме с изкуствени мигли или да вплитаме в нежните косъмчета изкуствени снопчета.

Става дума за естествено подхранване и извиване благодарение на серума за мигли Bonilash.

Той стимулира растежа и удължава косъма. Също така предотвратява прекомерното падане на мигли.

Незаменим помощник е и в случаите, в които има вътрешна причина за недобрия вид на миглите – при състояния на хормонални изменения, щитовидната жлеза, алопеция и др.

Bonilash естествено сгъстява и потъмнява цвета на миглите, за да изглеждате красиви дори след като току що сте се събудили.

Звучи нереално, но е факт доказан с клинични и потребителски проучвания.

В какво се крие магията на Bonilash?

Това е цяла технология за подобряване състоянието на миглите.

Внимателно подбраните съставки на серума действат директно в корена. Навлизат в космения фоликул и го заздравяват. Засилват синтеза на кератиноцидите в корена, като спомагат за подобряване на общия вид и състоянието на миглите. Активират естествения растеж, сгъстяването и удебеляването на косъма.

Основната съставка биматопрост* е ефикасен стимулатор на растежа на миглите с положителен ефект върху дължината и плътността им, подсилва ги и повлиява на наситеността на естествения им цвят. Това, което много ни хареса, е че удължава живота на миглата и стимулира образуването на нови мигли!

бонилаш

Пантенол – подхранва подложения на третиране косъм, регенерира и успокоява

Урея – прониква в дълбочина, спомага за хидратацията и витализирането на миглите, увеличава еластичността и здравината им

Биотин – известен с подхранването и възстановяването на косъма.

Какво може да очаквате като ефект

След 12 седмична редовна употреба на Bonilash миглите ви ще са по-дълги и гъсти, по-извити и с подчертан цвят.

Дамите, доверили се вече на Bonilash, споделят:

„Вече мога да излизам спокойно без грим. Миглите ми са подчертани и извити, сякаш съм със спирала“.

„Разликата в дължината на миглите ми за последните 12 седмици е видима. Получавам комплименти от приятелките си, а не съм направила нищо повече от това да слагам серум един път на ден“.

При някои от тях ефекта е видим с до 25% повече, но все пак резултатите са много индивидуални.

мигли

За да разгърнете пълния потенциал на миглите си с помощта на серум Bonilash, трябва да спазвате съветите за употреба:

– почистете грима

– клепачите трябва да са сухи

– нанесете по дължината на горните мигли, като държите клепача затворен

– нанасяйте ежедневно

Заради цикъла на растеж на миглите, ефектът от серума се разгръща постепенно. За да сте сигурни, че няма да забравите за своя Bonilash, ви съветваме да го оставите до четката си за зъби или на нощното шкафче. Така той ще е едно от последните неща, които ще видите преди да си легнете и няма да забравите да го нанесете.

Друг трик, който заехме от момичетата, които вече използват Bonilash, е да си направите селфи със затворени очи и отблизо преди първото нанасяне. В края на всяка седмица правете снимка по същия начин.

Когато 12-те седмици отминат, ще можете да сравните разликата.

След това ще е нужно само да поддържате ефекта с нанасяне три пъти седмично.

Забравете сложните трикове за подчертаване на миглите, защото ще бъдете толкова очаровани от вида на естествените си мигли, че ще оставите дори спиралата настрана!

Да, това е Bonilash – правилната посока към естествено красивите мигли.

Включете се в играта на Edna.bg по случай 8-я ни рожден ден и може да спечелите подарък от Bonilash! Пълните условия за участие прочетете тук

*Да не се използва по време на бременност, кърмене или химиотерапия

<!–->

<!–

–>

С подкрепата на Bonilash

Коментари

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.Коментар на новината чрез Facebook