Защо Тото отслабва, а Лъчо дебелее?

Лъчо от „СкандаУ” е качил някое друго килце докато е под карантина. Дуетната половинка на Тото се появи миналата седмица в студиото на „Като две капки вода”, където колегата му в момента се изявява. Зрителите веднага забелязаха, че по принцип слабичкият музикант е пуснал шкембенце. Още в предаването Тото реши да се пошегува на гърба на приятеля си. „Станал си три пъти по дебел”, обърна се участникът в „Капките” към своя приятел.

Една от причините изпълнителят да качва килограми е застоялият начин на живот, който Лъчо води докато е под карантина. Подобно на мнозина и той не се движи много. Единствено помага в грижите за бебето. От забързания начин на живот, който е свикнал да води, сега няма и следа, и това оказва влияние върху теглото му. Няма ги редовните пътувания из страната, както и участията, и купоните. „Истината е, че никога не съм бил толкова тежък” признава Лъчо, който преди месеци стана баща за първи път.

На другия полюс е колегата му Тото. Бившият риалити победител активно топи килограми от репетициите и лайфовете в „Капките”. Йонислав, както е истинското име на рапъра, буквално се е стопил. Освен това, той хвърчи по задачи и работи по няколко проекта. Но това се отразява положително върху организма и не качва килограми, а премахва излишните. „По-слаб не съм го виждал никога”, казва Лъчо за Тото.

Момчета от „СкандаУ”, подготвят мащабен концерт, с който ще отбележат 10 години заедно на сцената. Събитието ще бъде на Гергьовден и ще бъде излъчен на живо в интернет. Сред колегите, които ще пеят са Димитър Маринов, Маги Джанаварова и много друг, предава flagman.bg.Коментар на новината чрез Facebook