Жените с тези имена привличат хората като магнит

Редица фактори влияят върху характера и същността ни – къде и кога сме родени, как сме били възпитани. Името, което носим, също оставя своя отпечатък върху личността ни. Поне така твърдят специалистите. Те казват, че жените, които носят тези 5 имена, привличат околните към себе си като магнит. Те безпроблемно създават нови познанства, успяват с лекота да привлекат интереса на другите към себе си и много лесно си намират приятели, че дори и обожатели. Ето ги и тях:

Алиса

Дамите с това име предизвикват симпатия още в първите минути на разговора. Те са много приветливи и дружелюбни. Не са арогантни, с тях се общува изключително лесно, защо са много приятен събеседник.

Алиса не се сърди, тя е чувствителна и емоционална. Тя е добре възпитана и много интересна личност.

Елена

Жената с това име е искрена, внимателна, впечатляваща и сантиментална. Тя няма да ви прекъсне и винаги ще прояви интерес към това, което казвате. Елена обича да помага на другите и почти никога няма да подмине чуждата мъка.

Тя може да говори с всеки и има добро чувство за хумор. Елена е положителен и много приятен човек.

Вероника

Притежателките на това име са много обаятелни и ярки личности. На първата среща те винаги успяват да направят силно впечатление.

Вероника е емоционална, чувствена, има особен чар и проницателност. Тя лесно хваща мисълта на събеседника си. Освен това е изтънчена и оригинална личност.

Дария

Силна, смела и остроумна жена, която не се страхува да изрази мнението си на глас. Винаги е настроена за положително общуване и винаги е в центъра на вниманието.

Дария е приветлива, съобразителна и активна. Тя е упорита и самоуверена, но никога не преминава границата.

Ирина

Ирина не е злопаметна и никога не се сърди. Тя не предава своята негативност на другите, излъчва оптимизъм и активност, не стои на едно място, има бърза реакция и е много съобразителна. Лесно намира подход към непознати. Лидерските ѝ наклонности са съчетани с нежност и женственост. Тази дружелюбна натура е отворена в общуването и не се притеснява от душевните си пориви, пише jenata.blitz.bg.Коментар на новината чрез Facebook