Ето къде хиляди се събират на чалга парти с много алкохол

Хитовият поп фолк диджей Дамян направи първото по рода си онлайн парти. Предвид сериозните мерки срещу вируса в страната и всички затворени заведения и клубове, той измисли нов начин за забавление на всички купонджии, които се оказаха съвестни граждани и стриктно спазват карантината.

Дамян показа, че нищо не е в състояние да го откаже от работата му. Нагледно доказа, че когато човек обича професията си, той може да я практикува навсякъде.

Диджеят пусна първото по рода си онлайн парти, което духовито нарече „Лукс корона парти“. По време на излъчването на живо със свой колега забавляваха всички онлайн зрители. Нетрадиционният купон бързо придоби популярност и на линия се включиха хиляди зрители от цялата страна.

Само мн мн малка част от днешното, лукс корона онлайн парти:)) утре пак 19,30 ….. #dj_damqn #party

Публикация, споделена от Dj Damian -official (@dj_damqn) на Мар 19, 2020 в 2:29 PDT

Имаше и музикални поздрави за всички, които оставяха коментари под видеото. А вместо салфетки, Дамян размяташе тоалетна хартия, която през последните дни се оказа голям дефицит в родните супермаркети.

Хората пред телефоните и компютрите пък споделяха снимки от дома си с чаша алкохол в ръка. По този начин Дамян успя да събере на едно място хиляди изолирани българи, които са зажаднели за нощен живот, музика и почерпка.

Тази вечер в 19:30 часа той ще се включи отново с втора част от представлението си и смята да го прави всеки ден до отмяната на карантината.

СПОДЕЛЯЙТЕ-🙏Малко от партито: Лукс Корона Парти – 19.03 🤣🤣🤣 💥💥💥 @dj_explosion_bg #dj_damqn #party #mood #пловдив #bulgaria🇧🇬 #luxurylifestyle

Публикация, споделена от Dj Damian -official (@dj_damqn) на Мар 20, 2020 в 7:04 PDTКоментар на новината чрез Facebook