Ето коя е най-търсената женска професия в порно сайтовете

Представителките на учителската професия са най-търсените субекти в порно сайтовете във Великобритания, установи изследване, пише novini.bg.

Според проучването на сайта myjobquote.co.uk най-търсени са материалите, в които фигурира комбинацията порно-учителки. Те се радват на 14 570 търсения всеки месец. Преподавателките изглежда най-силно разпалват сексуалните фантазии на Острова. Втори по популярност са продукциите, в които прислужници се отдават на сексуални авантюри за възрастни.

Домашните помощници генерират средно 12 670 търсения месечно. На трета позиция, доста очаквано, се класират медицинските сестрите, които палят сексуалното въображение на 9710 британци месечно. Специалисти обясняват, че и трите професии – на учителките, прислужниците и медсестрите, са много женствени и поради тази причина по-често присъстват е сексуалните фантазии на мъжете.

Много търсен жанр в сайтовете за възрастни е и офис порното, което се радва месечно на около 11 хиляди търсения.Коментар на новината чрез Facebook