Дневен хороскоп за 21 март

photo of Дневен хороскоп за 21 март

Отношенията ви с близките днес няма да преливат от щастие, но това са напълно нормални периоди, които съществуват при всички. Бъдете търпеливи.
Телец
Това е ден, в който преди да кажете нещо остро си заслужава да се замислите дали си струва. Изберете мълчанието пред лошата дума. 

Близнаци
Днес не се колебайте да използвайте дадена информация за ваши цели и облаги. Усилията по придобиването ѝ са си ваши, така че действайте смело!
Рак

Този ден ще бъде преизпълнен с любов. Много е важно да не се откажете от ваши предишни добри идеи, заслепени от настоящия ви успех. 
Лъв
Денят ще ви предложи повече общуване, отколкото ще ви е приятно. Избирайте най-късите фрази и не се впускайте в подробни обяснения.
Дева
Денят ще ви насочи към търсене на изкуството в света около вас. Ако все пак не ви достигне може да посетите концерт или изложба вечерта. 

Везни
Това е ден, в който да отделите време за вашите приятели. Отдавна не сте се чували и виждали с някои от тях и това е, което ви липсва напоследък.

Овен
На Овните им предстои една доста динамична седмица, в която няма да липсват разногласия с половинката. Проблемите в работата ще …

Скорпион
Това е ден, в който грижата за външността ви ще даде по-добри от очакваните резултати. Вечерта е възможно романтично познанство. 
Стрелец
Това е ден, в който е добре да разчистите около себе си. Освен това е добре да не предявявате излишни претенции към другите. 
Козирог

Овен
Това е седмица за приключване на стари дела и оформяне на сметки. Ако дължите сума пари на някого – добре е да му я върнете сега….

Потърсете истината в себе си. Съветите, дори и на най-близките ви приятели, може да ви объркат. Никой не познава идентичността ви по-добре от вас самите. 
Водолей
Денят ще е претрупан, но от приятни занимания. Не се подавайте на нервността, а се заредете със слънце, добро настроение и полезна храна. 
Риби
Днес рискувате да обидите някого с ваша шега. Помислете добре преди да кажете нещо, а ако имате съмнения в думите си, най-добре ги премълчете.


Actualno.comПредишна

СледващаКоментар на новината чрез Facebook