Ди Каприо заведе момиче на Оскарите за пръв път от 15 години (СНИМКИ)

Холивудският актьор Леонардо Ди Каприо дойде на церемонията по връчването на наградите „Оскар“ за първи път от 15 години заедно с момиче, 22-годишния модел и актриса Камила Мороне, пише списание Harper’s Bazaar.

Двойката вървеше отделно по червения килим, но седнаха заедно на първия ред по време на церемонията по награждаването.

Повечето знаменитости пазят в тайна аферите си и не парадират с връзките си, така че рядко могат да бъдат видени заедно на събития. Изключение не прави и Ди Каприо, който не е водил дама на наградите „Оскар“ от 15 години.

Изданието отбелязва, че за първи път актьорът видял Мороне, когато тя била едва на 12 години. Те се запознали покрай своите родители, тъй като семействата им са приятели.

Последният път Ди Каприо беше на церемонията със своя приятелка през 2005 година, когато дойде с модела Жизел Бюндхен.

През декември Мороне разказа за 23-годишната възрастова разлика с Ди Каприо. Тя подчерта, че не се притеснява, че актьорът е повече от два пъти по-възрастен от нея. „В Холивуд има толкова много двойки и в световната история с огромна разлика във възрастта. Просто мисля, че хората могат да се срещнат с тези, които искат “, отбеляза моделът.

Thank we @wesgordon @carolinaherrera for conceptualizing and operative so tough to make me a princess dress we wish we could wear bland 🦢

A post common by Camila Morrone (@camilamorrone) on Feb 10, 2020 during 9:29am PSTКоментар на новината чрез Facebook