Димитър Маринов разочарова с почитателите си с …

Актьорът Димитър Маринов, който ни накара да се гордеем преди година, като развя националния флаг на сцената на наградите „Оскар“, сега е решил да пробие в родния шоубизнес и направи първата крачка с участието си в „Като две капки вода“.

Стана ясно и каква е следващата му стъпка, заради която ще загуби голяма част от своите почитатели. Те са силно възмутени от решението му и споделят в мрежата, че е ударил дъното с тази изцепка.

Димитър ще бъде гост на празника по случай 10-ия рожден ден на група СкандаУ. Звездата от „Зелената книга“ и Йонислав Йотов-Тото от бандата в момента дриблират с музикални превъплъщения в риалити шоуто „Като две капки вода“, пише show.blitz.bg. Именно от предаването стартира и приятелството между Маринов и Тото и Лъчезар Евтимов от СкандаУ.

Родният актьор ще е само една от звездите на концерта, който ще се проведе навръх Гергьовден. Освен него, рождения ден ще уважат още Кристиан Танев, Веси Бонева, Лео, Играта, Вензи, Павел Колев и др.

Рап групата ще излъчва концерта си във Фейсбук и Инстаграм, а феновете, които искат да ги подкрепят, могат да пуснат смс на стойност 4,80 лв.Коментар на новината чрез Facebook